All posts by Svetoslav83

Секционни индустриални и гаражни врати

 -секционни индустриални и гаражни  врати КРУЗИК :

 

Виж повече на : 

http://www.kruzik.bg/

 

 

Най- модерните технологии за производство на секционни врати се гарантират със сертификати на TÜV за всички изделия на фирма “Bittis” и със сертификат ISO 9001:2000 за системата за управление на качеството. Безопасната експлоатация на изделията се осигурява със строгата европейска норма EN 13241-1.

Благодарение на опита ни и на споменатите сертификати нашата фирма днес предлага и гарантира възможно най-високо качество, безопасна експлоатация, гаранция за изделията и гъвкав подход, осигурени от обучен екип специалисти.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Машини за почистване и дизинфекция пясъка на плажа, комбайни за събиране на ягоди,машини за торене и други специализирани силскостопански машини и ремаркета

Машини за почистване и дизинфекция пясъка на плажа, комбайни за събиране на ягоди,машини за торене и други специализирани силскостопански машини и ремаркета

 

Вижте повече на :

http://www.flozaga.com/

flogaza

Светодиодно осветление

Нова Светлина за Нови идеи

 

“NEWLED” ООД е дистрибутор и представител на Alder Optomechanical Corp. За България и другите източно-европейски страни.
Alder е световен лидер в производството на “white LEDs” като обединява технологията и know-how на азиатската и европейската индустрия.
В допълнение на широкия спектър от стандартни продукти ние изпълняваме и всички допълнителни технически и технологични изисквания на клиента в кратки срокове. Всички нови технологични предизвикателста и срочните доставки са основен приоритет за нас.
Чрез специализацията по SMD и COB технологиите и чрез директното ни сътрудничество в производството и дистрибуцията в Европа с Alder,ние имаме уникалната възможност да развиваме директни договори на клиента с производството.
Нашата основна цел е развитие и производство на LED приложенията базирани на нуждите и проектите на производителите на осветителни тела.

За допълнителна информация,каталози и технически характеристики моля посетете сайта:

http://www.newled.cz/